Modebewust sporten

Hoewel u sport voor een betere gezondheid, wilt u er ook goed uitzien wanneer de zweetdruppels over uw voorhoofd glijden. Geloof het of niet, ook tijdens het sporten kunt u er verzorgd en mooi uitzien. Sporten hoeft echt niet te betekenen dat u er bezweet en oncharmant eruit ziet. Mode bestaat ook in de sportwereld. Er zijn genoeg modetrends die ervoor zorgen dat u, ook tijdens het sporten, nog steeds even aantrekkelijk voor de dag komt. Dit mag zeker niet in uw sportgarderobe ontbreken:

Modebewust sporten
© Pixabay.com

Prints

Sportkleding met prints maken hun opkomst in de sportwereld. Sporten in een sporthemd met een leuke, drukke print is helemaal geen probleem. Door de diverse prints is er ook nog een heleboel variatie mogelijk. Zo hoeft u nooit met hetzelfde de deur uit te gaan. Door een jack met panterprint te dragen of een shirt aan te trekken met een etnische print valt u niet alleen op, maar ziet u er ook nog eens sportief en modieus uit. Dierenprints zijn de afgelopen tijd enorm populair geworden, zo ook in de sportwereld. Laat de sportkleding met panterprint dus niet langer in de winkel liggen!

Contrasterende kleuren

Weg met die saaie zwarte, witte of grijze sportkleding. In de sportwereld wordt een de kleur zwart of donkerblauw vaak gecombineerd met een opvallende tint. Dit wordt vaak gedaan door met een colourblock te werken. Dit is het combineren van diverse felle kleuren, wat op het eerste oog misschien een beetje afschrikt, maar stiekem super gaaf is. De blokken met de verschillende kleuren zorgen voor een echte eyecatcher!

Strepen

Strepen zijn ook niet te missen tussen de nieuwe modetrends in de sportwereld. Je ziet ze in alle vormen, maten en kleuren op verschillende kledingstukken terugkomen. Al decennia lang zijn ze nog steeds geliefd en dat is zeker niet onterecht.
Strepen geven je outfit een speelse en bovendien sportieve uitstraling. In de sportwereld komen de geliefde strepen vaak terug in de vorm van ‘side stripes’. Dit zijn strepen die op de zijkant van de outfit zijn aangebracht, zoals de mouwen of de broekspijpen. Maar niet alleen de zijdelingse strepen zijn populair. Ook jassen met grote strepen of shirts met dunne strepen zijn veel te zien op de tennisbaan of in de sportschool.

Modebewuste sport
© Pixabay.com

Paarstinten

Paarstinten doen het altijd goed, zowel bij mannen als bij vrouwen. Vooral het laatste jaar zijn paarse kleuren niet meer weg te denken in de modewereld. Sportmerken gaan graag mee met deze trend en laten zich inspireren door de paarse kleur. Op allerlei manieren komt deze frisse maar warme kleur terug in de sportkleding.

Ballerine style

Deze trend is vooral geschikt voor yoga- of dansliefhebbers. Bij deze trend wordt de elegantie van een ballerina overgebracht in de kleding. De basis wordt gecreëerd met zachte grijstinten en lichtroze. Op deze manier krijgt jouw sportoutfit een lieve, elegante maar sportieve en modieuze uitstraling.

Sporten wordt nog vele malen leuker met een mooie outfit. Met deze trends ziet u er zeker modebewust uit en geeft u uw sportoutfit weer een boost!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *