Jij en BASE247®? Altijd een winning team!

Een regelmatige en stevige workout is het beste voornemen dat je je aan het begin van een nieuw jaar kunt stellen. Op geregelde tijdstippen een flinke training is goed voor lichaam en geest. In het begin is het afzien, maar gaandeweg begin je ervan te genieten. Je voelt je ook in het dagdagelijkse leven energieker, wat dan weer zijn weerslag krijgt op je mentale welzijn. Want wie zich fysiek fit voelt, loopt er ook veel gelukkiger bij. Dat geeft dan weer meer zin om te sporten en zo geraak je in een positieve vicieuze cirkel. Bovendien heeft een regelmatige work-out ook nog eens een effect op de vorm van je lichaam. Overtollige kilo’s gaan eraf, mooie gespierde en strakke vormen komen in de plaats.

Jij en BASE247® Altijd een winning team!
© Pixabay.com

Workout & Pre Workout

Je kunt er natuurlijk niet zomaar onvoorbereid invliegen. Het spreekt voor zich dat je de juiste begeleiding kiest, een goed programma opstelt, de gepaste kledij voorziet en aandacht geeft aan je voeding. Voedingssupplementen kunnen een hulp zijn, wanneer ze geïntegreerd worden in je dieet en je leefstijl. Je kunt bijvoorbeeld een Pre-Workout bestellen. Deze supplementen zorgen ervoor dat je sterker aan je training begint en dat je deze langer kunt volhouden. Met 1 schepje op 250 ml water ongeveer 30 minuten voor je workout haal je het maximale uit je oefensessie. Het Pre-Workout supplement is verkrijgbaar in 2 smaken: fruit en tropical. Let er wel op dat een supplement nooit een gezonde voeding of leefwijze kan vervangen. Het is echter wel een verantwoorde toevoeging bij een evenwichtig dieet en een gezonde levensstijl.

Hulp bij het afvallen

Hebben je workouts tot doel dat je gewicht verliest, dan kun je dit met een voedingssupplement optimaliseren. De Fatburner BASE247® is een goed voorbeeld van een doeltreffende vetverbrander. Opnieuw: het is een toevoeging. Een sportieve levensstijl en een gevarieerde voeding zijn de eerste bouwstenen van jouw afslankingsprogramma. Maar de Fatburner heeft hierin zeker zijn plaats en draagt bij tot betere en snellere resultaten. Los 1 of 2 keer per dag 9 gram van het poeder op in 300 ml water. Het smaakt naar snoep, dus dat zal vlotjes binnen gaan. De fatburner supplementen versnellen het natuurlijke lichamelijke proces waarbij vet wordt omgezet in warmte. Jouw doorzettingsvermogen om af te vallen is noodzakelijk, maar niemand heeft gezegd dat je daarbij niet een beetje hulp mag krijgen.

Jij en BASE247® Altijd een winning team
© Pixabay.com

Ga voor goud

Wil je een slanker figuur zien als je in de spiegel kijkt? Wil je de trap op kunnen, zonder nadien 5 minuten te moeten bekomen? Voel je je niet zo happy en kun je maar niet bedenken wat daarvan de reden kan zijn? Gooi vandaag nog je hele leven om. Stel voor jezelf een haalbaar workout-schema samen. Herbekijk je eetgewoonten. Laat die zak chips en die televisie af en toe aan de kant liggen en stort je in de actie. Met een beetje hulp van de Pre-Workout en de Fatburner BASE247® bereik je sneller dan verwacht mooie resultaten. En eenmaal je die eerste veranderingen hebt gezien, komt de motivatie om door te gaan vanzelf. Jij en BASE247®, jullie zijn het winnende team!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *