Jumpsky is dé attractie voor jong en oud

Jumpsky beschikt over drie locaties: twee trampoline parken en één inflatable park. De trampolineparken bevinden zich in Lochristi en Aalst, het inflatabale park is gesitueerd in Aalst. Alledrie de parken geven gegarandeerd plezier voor een complete dag. Het zal een belevenis zijn waar je jaren later nog steeds vol plezier over praat met je vrienden, familie of collega´s. Bij deze parken ervaar je gegarandeerd een unieke belevenis. Elk park is uniek en daarmee is het ook zeker de moeite waard om een bezoekje te brengen aan alle locaties.

Jumpsky is dé attractie voor jong en oud
© PxHere.com

Inflatable park Gent
Het inflatable park is uniek in België. Er is een obstacle run zodat je jezelf helemaal kunt uitleven en al je energie kwijt kunt. Ook is dit de uitgelezen kans om te trainen voor die obstacle run die je gepland hebt staan voor de zomer. De perfecte training zonder dat je helemaal modderig wordt. Als je hier komt trainen, haal je zeker die streeftijd die je voor jezelf hebt gezet. Om even bij te komen, maar toch bezig te blijven, is er een gedeelte waar je even lekker kunt voetballen of basketballen. Ook is er een horeca gelegenheid. Zo heb alles voor een geslaagde dag onder één dak.

Trampolinepark Lochristi
Trampolinepark Lochristi beschikt over 3500 m2 springplezier vol avontuur, entertainment en uitdaging. En niet alleen voor kinderen! Maar ook hun ouders of vriendengroepen vinden het fantastisch leuk om zich een middag onder te dompelen in het trampolinepark. Zo bieden ze verschillende arrangementen aan, aangepast op de grootte van de groep en de aard van de groep. Ze hebben arrangementen voor groepen en scholen, maar bieden ook teambuildingsactiviteiten op maat aan voor jouw team. En natuurlijk kan een heerlijk hapje of een lekker drankje niet ontbreken. De horeca is dan ook altijd open, wanneer je hier komt springen.

Jumpsky is dé attractie voor jong & oud
© PxHere.com

Trampolinepark Aalst
De opening van het trampolinepark in Aalst stond gepland voor april 2020. Helaas hebben ze dit moeten uitstellen voor het opduiken van het coronavirus. Maar de gezondheid van iedereen is duizend malen belangrijker. Zodra de mogelijkheid zich voordoet, zullen ze jullie (uiteraard alle maatregelen in acht nemende) met trots hun nieuwe trampoline park presenteren. Het gaat een mooi feest worden, met ook hier tal van mogelijkheden om een fantastische dag te beleven vol uitdaging en plezier. Een unieke belevenis!

In alle drie de parken komen zowel jong als oud toe aan ontspanning en vertier. En op hetzelfde moment ben je ook nog eens actief bezig en heb je voor die dag zeker genoeg gesport. Twee vliegen in één klap.

Informeer gerust naar de mogelijkheden om met je kinderen, vrienden, familie of voor een kinderfeestje een spectaculaire dag te beleven bij één van deze parken. Ze helpen je graag om er een heuglijke dag van te maken, volledig op maat voor het gezelschap waarmee je wilt komen. Je mag zeker zijn van een onvergetelijke dag vol avontuur, adrenaline en uitdaging! Ook zonder afspraak ben je van harte welkom om kennis te komen maken met Jumpsky en hun voorzieningen te leren kennen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *