Vier redenen om je team aan te moedigen in een traditioneel voetbalshirt

Als er een eindtoernooi op het programma staat, ga je nadenken over wat je moet aantrekken tijdens een duel. We geven in deze blog vier redenen waarom een traditioneel voetbalshirt de beste optie is.

© Pixabay.com

Als een team voor de buis

Het groepsgevoel wordt groter als iedere supporter een kenmerkende uitdossing aan heeft. Dat komt doordat jullie dezelfde kleur dragen en daarom gebroederlijk plaats te nemen voor de televisie om hetzelfde gevoel uit te dragen als de spelers binnen de lijnen. Kortom: een verbindende kleur maakt jullie vriendschap of familieband sterker. Bovendien zijn zulke momenten schaars, dus neem er een foto van en lijst de afbeelding in.

Je favoriete speler op je rug

Deze keuze is een goed excuus om de naam van je favoriete speler op de achterkant van het voetbalshirt te laten bedrukken. Hiervoor bestel je een nieuw exemplaar inclusief bedrukking, of loop je een sportwinkel binnen om je wensen te bespreken en vervolgens het resultaat te ontvangen. Dit is bovendien een mogelijkheid voor zowel Rode Duivels Shirts als Nederlands elftal Shirts, want in beide landen bevinden zich experts die je verzoek meteen oppakken en de volgende dag een bestelling aanleveren. Daarbij zitten ook extra opties, zoals de openingswedstrijd met de datum op je borst of een badge op een mouw.

© Pixabay.com

Niet nadenken hoeven denken over wat je aantrekt

We kennen allemaal dit gevoel: je bent net opgestaan, doet de kledingkast open en stelt jezelf de vraag: in wat voor kleren loop ik vandaag de deur uit?
Dit vraagstuk vervalt wanneer er een wedstrijdvermelding verschijnt op je smartphone en er maar een kledingstuk voldoet aan de eisen om je geliefde elftal te ondersteunen. Dus reserveer een hangertje om het uitgekozen item alvast te hangen op een prominente plek, hiermee krijg je namelijk direct het wedstrijdgevoel en kan het genieten beginnen.

In stijl meezingen

Voorafgaand aan een match zingen de twee ploegen het volkslied waarmee het ritueel wordt afgesloten. Hiermee heb je de ideale kans om een maximale bijdrage te leveren door uit volle borst de tekst voort te dragen. Zo voel je je helemaal verbonden met de elf spelers die strijden voor eeuwige roem.
Laat je normaal gesproken het volkslied aan je voorbijgaan? Oefen dan van tevoren zodat je de tekst kent en als de beste van de groep de zinnen oplepelt die al eeuwen oud zijn. Op YouTube tref je uiteenlopende video’s aan die de tekst langzaam door het beeldscherm heenbrengen, zo leer je snel het juiste ritme.
Ten slotte hopen we je te inspireren om binnenkort een tenue erbij te nemen dat de nationale kleur uitdraagt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *