Interessante vervoermiddelen voor sportievelingen: een top vijf

Als je van sport houdt, pas je je leven daar natuurlijk op aan. Denk bijvoorbeeld aan goede sportkleding of het lidmaatschap van een sportclub. Echte sportievelingen die een rijbewijs hebben, kunnen natuurlijk ook niet zonder sportieve vervoermiddelen. Er zijn tal van vervoermiddelen voor sportievelingen, waarmee je aan je conditie kunt werken maar waarmee je ook positief kunt opvallen. Wat zijn de mooiste en stoerste vervoermiddelen voor sportfanaten? We hebben een top tien samengesteld van strakke en gave vervoermiddelen voor degenen die niet zonder sport kunnen en dat graag ook op de weg laten zien!

Interessante vervoermiddelen voor sportievelingen een top vijf
© Pixabay.com

Elektrisch fietsen

Als je jezelf op een sportieve manier wilt verplaatsen, kun je natuurlijk een racefiets kopen. Maar de echte sportieveling kan vandaag de dag ook kiezen voor de elektrische fiets. Met een elektrische fiets ga je minstens zo snel als met een racefiets, terwijl het je minder energie kost. Je kunt een fietstocht met een elektrische tweewieler lang dan ook langer volhouden dan op de racefiets en dus grotere afstanden afleggen. Elektrisch fietsen is dan ook de ideale combinatie voor liefhebbers van sport en ontspanning!

Een sportieve autosoort

Sportfanaten rijden natuurlijk in een sportieve auto. Ideale automerken voor wie lekker sportief en stoer voor de dag wil komen, zijn onder meer Audi, Ford, Mercedes of BMW of Volvo. Om een fraai voorbeeld van een strakke sportauto te noemen: de Audi TT is een stoere wagen voor sport die ook nog eens betaalbaar is. Of wat dacht je van de hippe Ford Streetka, een voordelige cabrio die stoelverwarming en airconditioning heeft, en in het interieur voorzien is van sportieve leren bekleding. En zo zijn er tal van sportief ontworpen auto’s en modellen waaruit je kunt kiezen als sportfanaat: de Volkswagen Golf, de Mercedes-Benz SLK, de Audi A4 cabrio, de Porsche Boxter, de cabrio Volvo C70 of een Seat Leon.

Met de trike op pad

Wil je echt even lekker sportief op pad gaan én de aandacht trekken op de weg? Maak dan eens een ritje met een trike. Een trike is een stoere motor op drie wielen en de perfecte combi tussen een motor en een cabriolet. Meestal zijn trike langer dan motoren en auto’s en kun je er comfortabel op zitten. Met name als je van toeren houdt, met e neus in de wind, is en trike huren (of kopen) een aanrader!

Interessante vervoermiddelen voor sportievelingen
© Pixabay.com

Een snelle boot

Ook op het water kun je natuurlijk lekker sportief zijn. Als je van varen én van sport houdt, dan kun je natuurlijk niet zonder een snelle sport boot. Een motorboot of speedboot is op het water het ideale sportvaartuig. Deze stijlvolle sportvaartuigen laten je even helemaal ontspannen, terwijl je heerlijk met de wind in de neus voer het water raast. Maar vergis je niet: je hoeft niet pe se voor een motorboot te gaan om sportief te zien. Ook een snelle zeilboot biedt garantie op optimale sportiviteit.

De mountainbike

Een laatste populair vervoermiddel voor liefhebbers van sport is de all terrain bike (ATB), ofwel de mountainbike. Deze sportfietsen zijn speciale ontworpen om mee door ruige terreinen te crossen, zoals bossen of bergachtige gebieden. Een groot voordeel van de mountainbike is dat deze fietsen lekker licht zijn en soepel sturen. Hierdoor kun je de ruigste natuurgebieden bedwingen en lekker losgaan. Terwijl je tegelijk flink aan je conditie werkt!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *